Sidan innehåller annonslänkar

Viski - Belmont Jigger makato Guld


Jämför produkt Viski - Belmont Jigger makato Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Viski - Belmont Jigger makato Guld i kategorin Måttbägare här hos oss.

Produktinformation

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalite erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.Mätglas som mäter upp 3 cl och 6 cl.

Guldpläterad i rostfritt stål. Perfekt att ge bort som present med en Viski shaker!

Se gärna också

Vintage - SÅLD Måttbägare Koppar 6 delar

Set om sex måttkannor eller bägare i koppar, tidigt 1900-tal. Bägarna har volymen 5 liter, 2 liter, 1 liter, 5 dl, 2 dl och 1 dl. Höjd upp till 28 cm. Producent okänd.

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.