Sidan innehåller annonslänkar

Viski - Belmont Stänkflaska Guld


Jämför produkt Viski - Belmont Stänkflaska Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Viski - Belmont Stänkflaska Guld i kategorin Måttbägare här hos oss.

Produktinformation

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.Stänkflaska med droppkork som passar perfekt för exempelvis orange bitter eller liknande.

Se gärna också

Rosendahl - Grand Cru Mätglas 2/4 cl Rostfri

Grand Cru mätglas från Rosendahl gör det enkelt och effektivt att mäta upp ingredienserna när du gör drinkar. Det eleganta mätglaset är tillverkat i högglanspolerat, rostfritt stål och mäter upp 2 cl och 4 cl. Kombinera gärna med de andra bartillbehören ur Grand Cru-serien!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.