Rosti - Mensura Måttset 3 delar Dusty Blue

Jämför produkt Rosti - Mensura Måttset 3 delar Dusty Blue online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosti - Mensura Måttset 3 delar Dusty Blue i kategorin Måttsatser här hos oss.

Produktinformation

Mensura Måttset från Rosti Mepal är ett praktiskt köksredskap som passar lika bra för hemmakockar som för professionella kockar. Det är perfekt för att mäta dryck, när du bak, lagar mat och annat som kräver noggrannhet.

Detta set består av tre delar, en mätkanna på 1 liter, ett decilitermått och en måttsked. Rosti Mepal tillverkar köksredskap i härliga färger och former och var en del av 60-talets popkultur.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Måttsatser från andra varumärken

Upp till 34% rabatt
Pyrex - Kitchen Lab Måttkanna 0,25 L

Måttsatser från Pyrex

Se produkter inom Måttsatser från Pyrex.
Upp till 25% rabatt
WMF - Nuova Kaffemått

Måttsatser från WMF

Här har vi samlat Måttsatser från WMF.
Upp till 26% rabatt
Oxo - Good Grips Måttkanna vinklad 500 ml

Måttsatser från Oxo

Missa inga bra priser på Måttsatser från Oxo.
Jonas - Köksmått 5 dl

Måttsatser från Jonas

Utforska allt inom Måttsatser från Jonas.
Upp till 25% rabatt
Martinex - Måttkanna Pippi 30 cl Gul

Måttsatser från Martinex

Utforska allt inom Måttsatser från Martinex.
Upp till 25% rabatt
Kockums - Måttbringare 0,7 L Blå

Måttsatser från Kockums

Här har vi samlat Måttsatser från Kockums.

Se gärna också

Kockums - Måttbringare 0,7 L Blå -25%

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen. Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023