Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool MAX 35 FW


Beställ Whirlpool MAX 35 FW på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool MAX 35 FW inom kategorin Mikrobølgeovn.

Produktinformation

Tar lite platsWhirlpool MAX 35 FW är en utrymmeseffektiv mikrovågsugn med smart rundad design & normalstor roterande tallrik (28 cm). Mikrovågsugnen passar perfekt för placering även i ett hörn i och med den rundade utformningen baktill, vilket gör att du spar värdefullt utrymme på köksbänken.Max 35 FW saknar vred, alla inställningar gör du enkelt på touchpanelen och .

Se gärna också

Smeg MP322X

MP322X från Smeg är en kompakt mikrovågsugn i rostfritt stål. Den är anpassad för att kunna byggas in i väggskåp. Och kommer med sex funktioner, en ugnsvolym på 23 liter, dubbel digital display, elektronisk programfunktion (automatisk start och avstängning), koktidslarm, barnlås i forma av en funktionsspärr, quick start. Även Insidan är designad i rostfritt stål och den är utrustad med ett tangentialt

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Max

Mansnamnet Max är en kortform av det tyska-romerska kejsarnamnet Maximilian som betyder den störste. Att namnet finns i den svenska almanackan beror på att Oscar I:s gemål, drottning Josefina, bland annat också hette Maximiliana. Före 1950 var Max ett ovanligt namn i Sverige men har sedan stadigt stigit i namnlistorna och tillhör numera de 40 vanligaste. 31 december 2005 fanns det totalt 13 527 personer i Sverige med namnet, varav 9 860 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 669 pojkar namnet, varav 528 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: i Sverige 1 februari, i Finland 18 november.

135

135 (CXXXV) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.