Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux KMFD172TEW

Beställ Electrolux KMFD172TEW på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux KMFD172TEW inom kategorin Mikrovågsugnar.

Produktinformation

800 TouchOpen inbyggnadsmikro 800 W KMFD172TEW ä;r en mikrovå;gsugn fö;r inbyggnad med en volym på; 20 liter och har en effekt på; 800 W. Den har intuitiva touchkontroller och viktstyrda avfrostnings- och tillagningsprogram.

Med TouchOpen har ugnen ä;ven ett innovativt system fö;r ö;ppning dä;r allt som krä;vs ä;r en lä;tt berö;ring. Grillfunktion inbjuder till variation Njut av bubblande mozzarella-toast och saftig grillad kyckling i denna mikrovå;gsugn.

Med den extra grillfunktionen kan du snabbt och enkelt kan njuta av dina favoriträ;tter. Grillstä;llning medfö;ljer.

Bekvä;m minnesfunktion Alla har vi vå;ra favoriter. Med den hä;r mikron kan du spara instä;llningarna fö;r snabb och enkel å;tkomst med favoritfunktionen.

Efter att ha skapat ett program kan du peka på; den stjä;rnformade ikonen på; skä;rmen fö;r att aktivera den. På; så; vis behö;ver du inte komma ihå;g specifika instä;llningar sjä;lv.

Dä;r du lä;mnade det Mikrovå;gsugnen ä;r designad så; att maten alltid stå;r i en idealisk position. Detta beror på; att dö;rren lå;ses upp nä;r glasskivan-ReTurntable å;tergå;r till var den startade.

Inga koppar som stå;r å;t fel hå;ll eller varma tallrikar i aviga positioner. .

Se även andra produkter från Mikrovågsugnar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Smeg

Se alla produkter
Kvarnset

Kvarnset från Le Creuset

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från SISTEMA

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Le Creuset

Se alla produkter