Sidan innehåller annonslänkar
Albaline

Albaline Alba30 Miniugn - Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Storleken på denna ugn gör att den är bäst lämpad till mindre kök, såsom dem i studentbostäder eller till dig som har en kokvrå. Alba30 från AlBaline rymmer 30 liter, vilket är ungefär samma storlek som en vanlig mikrovågsugn. Eftersom en miniugn är en fristående ugn, liksom en mikrovågsugn kan du enkelt hitta en plats att placera den på. Den behöver därför heller inte placeras i direkt anslutning till köket. En bra idé om du har en kokvrå och inte plats till en traditionell ugn.


Beställ Albaline Alba30 Miniugn - Svart på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Albaline Alba30 Miniugn - Svart inom kategorin Miniugnar.

Kategori: Miniugnar
Artikelnummer: ALBA30
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.