Sidan innehåller annonslänkar
Ariete

Ariete Gran Gusto 100 mod. 980

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt Ariete Gran Gusto 100 mod. 980 online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ariete Gran Gusto 100 mod. 980 i kategorin Miniugnar här hos oss.

Kategori: Miniugnar
Artikelnummer: 00C098000AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Gran

Gran (Picea abies) är ett barrträd i gransläktet och familjen tallväxter. Granen kan uppnå 60 meters höjd och en ålder av över 400 år. I södra och mellersta Sverige blir den dock sällan över 200 år, då den vanligtvis avverkas långt tidigare. Rödgran är samma art men namnet används främst vid handeln med julgranar.

Gusto

Gusto var ett svenskt reggaeband från Göteborg som existerade mellan 2001 och 2005. Med medlemmar från bland annat USCB Allstars skaffade de sig på kort tid ett väldigt gott liverykte och spelade på Hultsfredsfestivalen, Malmöfestivalen, Augustibuller, Uppsala reggaefestival och Göteborgskalaset. Bandet samarbetade med bland annat artister som Yellowman och U-Brown.

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Mod

Mod, latin fortitudo eller tapperhet, är en personlig egenskap och en av kardinaldygderna. Inom katolicismen tolkas fortitudo även som uthållighet. En modig person handlar i överensstämmelse med sina övertygelser och önskningar, även vid risk för negativa konsekvenser mot det egna jaget. Mod betraktas av många som en moraliskt eftertraktansvärd egenskap, en dygd. Man brukar skilja på fysiskt och moraliskt mod. Fysiskt mod är förmågan att övervinna smärta och kroppsliga plågor, medan moraliskt mod är förmågan att övervinna risker för anseende och prestige. Mod är att vara rädd men övervinna rädslan för att göra det som ska göras. Mod stärker individens självkänsla och hjälper personen att övervinna sin rädsla genom exponering.

980

980 (CMLXXX) var ett skottår som började en torsdag i den julianska kalendern.