Sidan innehåller annonslänkar

Vitamix - Tritankanna 0,9 L wet blade

-3%

Jämför produkt Vitamix - Tritankanna 0,9 L wet blade online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vitamix - Tritankanna 0,9 L wet blade i kategorin Mixers Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Extrakanna från Vitamix. Kannan har samma virvelfunktion som kannan som följer med blendern men är mindre.

Rymmer 0,9 liter och är tillverkan av slitstark tritanplast. Passar till Pro 750 och TNC 5200.

Se gärna också

Smeg - Bottle To Go 400 ml

Smegs Bottle To Go-tillbehör är det perfekta tillskottet till BLF01 50"s Style Blender. För dig ute på språng och vill ta en nyberedd smoothie med dig är detta ett måste!

Tillverkad av varumärkesskyddad Tritan-plast (BPA-fri), flaskan är konstruerad för användning tillsammans med Smegs BLF01 Blender och har Smegs signatur präglat på mitten.

Funktioner
- 600 ml flaska och lock i BPA-fri Tritan
- Avtagbara knivblad i rostfritt stål
- Maximal kapacitet för flytande vätska 400 ml

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.