Sidan innehåller annonslänkar

Vitamix - Tritankanna 1,4 L wet blade


Beställ Vitamix - Tritankanna 1,4 L wet blade på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix - Tritankanna 1,4 L wet blade inom kategorin Mixers Tillbehör.

Produktinformation

Extrakanna från Vitamix. Kannan har samma virvelfunktion som kannan som följer med blendern men är mindre.

Rymmer 1,4 liter och är tillverkad av slitstark tritanplast. Passar till modellen TNC 5200. .

Se gärna också

Bosch - Bosch VitaMaxx Vakuumblender To Go-flaska 0,5 L

Vakuumfflaska som passar till VitaMaxx Vakuumblender MMBV620M. Den här flaskan är perfekt för dig på språng eftersom drycken håller sig längre tack vare att den är vakuumförpackad. Volym 500 ml.

Med Bosch VitaMaxx vakuumblender håller du färskheten i dina smoothies dubbelt så länge, samtidigt som du behåller vitaminer, konsistens, smak och naturliga färger. Under vakuum mixas nästan ingen syre in - tack vare det bevaras C-vitaminer och andra syrekänsliga näringsämnen längre än vid vanlig mixning.

Läs mer

Från kunskapsbanken

114

114 (CXIV) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.