Vitamix - Tritankanna 2 L Wet Blade för TNC 5200


Beställ Vitamix - Tritankanna 2 L Wet Blade för TNC 5200 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix - Tritankanna 2 L Wet Blade för TNC 5200 inom kategorin Mixers Tillbehör.

Produktinformation

Extrakanna från Vitamix. Kannan har samma virvelfunktion som kannan som följer med blendern men är mindre.

Rymmer 2 liter och är tillverkad av slitstark tritanplast. Passar till TNC 5200. .

Se gärna också

Wilfa - Xplode WX-2GO Flaska med knivar

Den här flaskan med knivar fäster du på Wilfas Xplode blender så att du kan mixa direkt i flaskan och ta med dig. Perfekt för smoothies, shakes eller proteindrycker när du är på språng till träningen eller arbetet.

Knivarna i rostfritt stål är starka nog att krossa is och flaskan passar till alla blenders ur serien Xplode från Wilfa.

Läs mer

Från kunskapsbanken

102

102 (CII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.