Vitamix - Tritankanna 2L för Pro 750 wet blade


Jämför produkt Vitamix - Tritankanna 2L för Pro 750 wet blade online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vitamix - Tritankanna 2L för Pro 750 wet blade i kategorin Mixers Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Extrakanna från Vitamix. Kannan har samma virvelfunktion som kannan som följer med blendern men är mindre.

Rymmer 2 liter och är tillverkad av slitstark tritanplast. Passar till Pro 750. .

Se gärna också

Smeg - Smeg Bottle To Go 400 ml

Smegs Bottle To Go-tillbehör är det perfekta tillskottet till BLF01 50"s Style Blender. För dig ute på språng och vill ta en nyberedd smoothie med dig är detta ett måste!

Tillverkad av varumärkesskyddad Tritan-plast (BPA-fri), flaskan är konstruerad för användning tillsammans med Smegs BLF01 Blender och har Smegs signatur präglat på mitten.

Funktioner
- 600 ml flaska och lock i BPA-fri Tritan
- Avtagbara knivblad i rostfritt stål
- Maximal kapacitet för flytande vätska 400 ml

Läs mer

Från kunskapsbanken

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix

750

750 (DCCL) var ett vanligt år som började en torsdag i den julianska kalendern.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.