Sidan innehåller annonslänkar
Arabia

Arabia - 24h Mugg 34 cl Vit

179 kr 134 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Snygg och praktisk mugg från Arabias serie 24h. Skön att dricka ditt kaffe, te eller vad du nu önskar och med ett rejält öra att hålla i. Rena linjer och noggrant slutförda detaljer är karaktäristiska för porslinet i Arabias serie 24h, designad av Heikki Orvola. Porslinet, ursprungligen designat för konstnärens eget bruk, hittade sin väg in i Arabias serieproduktion 1996. Dess tydliga, enkla former förblir behagliga för ögat från år till år samtidigt som de är mycket praktiska. Serien, som tilldelades Design Plus-priset, fick sitt namn efter ändamålet 24h - en servis som passar att användas dygnets alla timmar.


Beställ Arabia - 24h Mugg 34 cl Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arabia - 24h Mugg 34 cl Vit inom kategorin Muggar.

Kategori: Muggar
Artikelnummer: 120402
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mugg

En mugg är en robust typ av kopp som ofta används för att dricka varma drycker, såsom kaffe, te eller choklad. Muggar har ofta handtag och rymmer en större mängd vätska än andra typer av koppar. I formella miljöer används sällan muggar till servering. De gamla muggarna var ofta ristade i trä och ben eller formad av lera, de moderna tillverkas av keramiska material. Vissa är tillverkade av förstärkt glas, till exempel pyrex. Andra material, inklusive plast, stål och lackerad metall, reducerar vikt och värmemotstånd, vilket är till fördel för till exempel campare. Tekniker som screentryck och dekaler används för att tillämpa dekorationer och reklam; dessa bränns in på muggen för att säkerställa varaktighet.

1342

1342 (MCCCXLII) var ett normalår som började en tisdag i den Julianska kalendern.

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.