Bitz

Bitz - Bitz Mugg utan öra 30 cl Matt gräddvit

Kontrollera pris

Köp nu

Trevlig mugg utan öra, från danska Bitz. Stengodsmuggen har en matt yta med naturliga färgskiftningar som skapas av den reaktiva glasyren och ger varje kopp ett unikt uttryck. Koppen tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Välj mellan flera färger och mixa och matcha med fler delar från Bitz stengodsservis för en personlig dukning. Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.


Beställ Bitz - Bitz Mugg utan öra 30 cl Matt gräddvit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bitz - Bitz Mugg utan öra 30 cl Matt gräddvit inom kategorin Muggar.

Läs mer...
Kategori: Muggar
Artikelnummer: 127458
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mandoliner

Mandoliner från Kyocera

Se alla produkter
Ljusnät  ljusdraperier

Ljusnät ljusdraperier från Konstsmide

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Electrolux

Aktiebolaget Electrolux är en av världens största tillverkare av vitvaror. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, spisar och dammsugare. Electrolux är också ägare av flera andra varumärken i samma bransch som till exempel Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta. Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av dammsugarproducenten Axel Wenner-Gren. Huvudkontoret är beläget på Sankt Göransgatan 143 i stadsdelen Stadshagen i Stockholm.