Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Fragaria mugg 2-pack

Beställ Cult Design - Fragaria mugg 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Fragaria mugg 2-pack inom kategorin Muggar.

Produktinformation

Från svenska Cult Design och deras serie Fragaria Ananassa kommer dessa fina muggar i tåligt stengods. Dekorerade med härliga jordgubbar och blad, på både insida och utsida.

Fragaria Ananassa heter jordgubbar på latin, döpta av botanisten Carl von Linné. Muggarna har rejäla handtag och är sköna att dricka ur.

Tål både maskindisk och mikro. Matcha gärna med övriga delar ur samma serie, det ger en komplett känsla och förhöjer sommarens alla fikastunder och efterrätter.Levereras i 2-pack. .

Se gärna också

Wrendale Design - Wrendale Design Christmas Sprouts Mugg 31 cl -25%

En underbar mugg vid namn Christmas Sprouts med ett charmigt jultema från Wrendale Design.

Denna kopp är tillverkad i högkvalitativt fint benporslin av Royal Worcester som är ett av de äldsta kvarvarande engelska porslinsmärkena.

Porslinsmuggen är lika perfekt för att själv njuta en varm kopp kaffe, te eller varför inte glögg med under julen, som den är att ge bort som en julklapp som kommer att vara ett älskat julpynt under många år framöver då dess charmiga djurmotiv tilltalar alla åldrar.

Muggen kommer bli en lika älskad ägodel hos såväl djurälskaren som den som inte kan få nog av julpynt hemma. Den mysiga juldesignen på muggen består av en vacker illustration från Wrendale. Oavsett om du ger det i present eller lägger till det i din befintliga Wrendale-julkollektion, kommer den garanterat att få ditt morgonkaffe att smaka lite sötare då den är dekorerad med ett underbart marsvin som äter sig igenom ett berg av brysselkål. Ordet Sprouts är dekorerat på insidan av muggen.

Wrendale Designs produkter är designade av Hannah Dale och motiven kommer från Hannah Dales handmålade akvareller som hon hämtar mycket av inspirationen till från naturen vid sitt hem på landsbygden i Lincolnshires, England. Så även för denna fina mugg med dess djurillustration.

Julmuggen är en fröjd såväl som julprydnad som att använda dagligen under hela vinterhalvåret. Det går utmärkt att värma upp en kopp kaffe, te eller choklad i mikrovågsugnen och när du druckit färdigt kan muggen stoppas i diskmaskinen redo för nästa gång vilket gör den lämplig för dagligt bruk under hela december och självklart även därefter!

Muggen Christmas Sprouts från Wrendale Design har inte bara en mysig och gullig illustration utan hela muggen är designad i samma fina känsla då denna porslinskopp rymmer 31 cl varm dryck och är 8 cm hög och 8 cm i diameter. Ungefär lika stora som klassiska Muminmuggar från Arabia med andra ord!

Kombinera gärna porslinsmuggen med liknande produkter från Wrendale Designs vars övriga julkollektion och även andra lika underbara och roliga muggar med djurmotiv också finns att köpa på Cervera.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skärmaskiner

Skärmaskiner från Taurus

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Miyabi

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Aeg

Se alla produkter
Gasspisar

Gasspisar från Smeg

Se alla produkter