Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Orient Mugg 30 cl Pesto

Beställ Cult Design - Orient Mugg 30 cl Pesto på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Mugg 30 cl Pesto inom kategorin Muggar.

Produktinformation

En stadig mugg för att njuta av kaffe eller te på morgonen. Reliefmönstret ger ett vackert intryck till varje tillfälle.

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter.

Se gärna också

Arabia - Muminmugg Vinterns under -25%

Muminmugg vinter 2022 heter Vinterns Under och är Arabias säsongskollektion för denna vinter. Muminmuggen har ett klassiskt vintermotiv med mumintrollet. Illustrationerna som vintersäsongen 2022 kollektionen Vinterns under är baserade på är Tove Janssons berättelse “Den farliga vintern” som gavs ut 1955. Precis som övriga muminmuggar från Arabia som vi på Cervera säljer har denna vintermugg ett unikt mumimmotiv baserat på Tove Janssons älskade Mumintroll.

Arabias populära Muminmuggar kommer för vintern 2022 i en ny härlig muminillustration. Illustratören och keramikern Tove Slotte har handritat illustrationerna baserade på Tove Janssons originalritningar.

I denna berättelse bestämmer sig muminfamiljen för att inte sova sig genom vintern och får besök av den idrottsintresserade Herr Brisk som får dem att prova på olika vintersporter.
De underbara figurer som pryder Arabia muggen Vinterns Under består av mumintrollet och resten av muminfamiljen och deras vänner i mumindalen som åker skridskor på en sjö.

Muminmuggen från Arabia är designad av Kaj Franck i den tidlösa Teema-serien som många muminmuggar är tillverkade i. Detta gör att du kan samla muminmuggar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att deras former är likadana! Muggen rymmer 3 dl varm eller kall dl dryck. Koppen är tillverkad i porslin och är 8,1 cm hög och är 8,3 cm i diameter och är försedd med by Arabia säsongsbottenstämpel.

Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie tål porslinsmuggen diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.

Kollektionen Vinterns Under innehåller förutom denna muminkopp även en Mumin skål 15 cm i matchande illustration som också finns att köpa på Cervera!

Passa på att köpa dessa produkter tillsammans så får du en härlig start på dagen med morgonkaffe ur denna mugg och gröt eller fil från muminskålen. Dessutom kan den likt många andra muminmuggar bli ett samlarobjekt i framtiden!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Side-by-side

Side-by-side från Smeg

Se alla produkter
Hårklippare

Hårklippare från Philips

Se alla produkter
Frontmatade tvättmaskiner

Frontmatade tvättmaskiner från Lg

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Professional Secrets

Se alla produkter