Sidan innehåller annonslänkar
Marimekko

Marimekko - Kaksoset Mugg 40cl

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Mugg med mönstret Kaksoset från Marimekkos porslinsserie Oiva. Muggen rymmer 40cl och har en lagom storlek för den stora koppen kaffe eller för en kopp te med ett behändigt öra. Muggen är tillverkad i stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Upptäck fler artiklar från serien Oiva att mixa och matcha med ditt porslin för att skapa en personlig dukning. Det härliga mönstret Kaksoset betyder ”tvillingar” och är baserat på konstnären och designern Maija Isolas målning av katter. Maija Isola har alltid tyckt om att visa upp samma motiv oavsett vilket underlag hon jobbade på, oavsett om det var på textilier eller på porslin.


Beställ Marimekko - Kaksoset Mugg 40cl på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Marimekko - Kaksoset Mugg 40cl inom kategorin Muggar.

Kategori: Muggar
Artikelnummer: 125438
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mugg

En mugg är en robust typ av kopp som ofta används för att dricka varma drycker, såsom kaffe, te eller choklad. Muggar har ofta handtag och rymmer en större mängd vätska än andra typer av koppar. I formella miljöer används sällan muggar till servering. De gamla muggarna var ofta ristade i trä och ben eller formad av lera, de moderna tillverkas av keramiska material. Vissa är tillverkade av förstärkt glas, till exempel pyrex. Andra material, inklusive plast, stål och lackerad metall, reducerar vikt och värmemotstånd, vilket är till fördel för till exempel campare. Tekniker som screentryck och dekaler används för att tillämpa dekorationer och reklam; dessa bränns in på muggen för att säkerställa varaktighet.