Nespresso

14 Produkter
Här finns produkter i kategorin Nespresso. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Nespresso. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Nespresso.
Sortera

Nespresso

Hitta produkter inom kategorin Nespresso till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Nespresso.

Nespresso är ett system för espresso-bryggning framtaget på 1970-talet av Nestlé, först för restaurangbruk, men numera är hushållen den största kundgruppen. Systemet bygger på kaffe (ett flertal sorter finns) portionsförpackat i små metallburkar (hushållsvarianten) eller i platta foliepaket (storköksvarianten), som sätts i speciella espressobryggare. Kaffet kan enbart köpas hos speciella Nespresso-butiker eller via postorder/internethandel. I Sverige finns ett fåtal butiker som tillhandahåller kapslarna över disk.Förutom ett antal olika bryggare med fler eller färre finesser säljs olika tillbehör; allt från mandelskorpor till koppar och mjölkskummare. Espressoapparaterna som säljs i Europa kommer från tillverkarna Krups och De'Longhi. Till skillnad mot övriga är maskinerna som säljs i Skandinavien märkta med dessa tillverkares logotyper. I Sverige kan Nespresso-kapslarna återvinnas, de läggs hela i återvinningsstationerna för metallförpackningar.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Nespresso Pixie Electric Titan - C61