Sidan innehåller annonslänkar

Edward Blom - Ölglas No 3: Allting gott

Jämför produkt Edward Blom - Ölglas No 3: Allting gott online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Edward Blom - Ölglas No 3: Allting gott i kategorin Ölglas här hos oss.

Produktinformation

Sätt guldkant på tillvaron med detta ölglas på fot signerat Edward Blom. Citatet på glas nummer 3 lyder "Allting gott och alldeles för mycket!"The Edward Blom Collection består av ölglas, shotglas och whiskyglas med tänkvärda citat av den populäre gastronomen och kulturhistorikern

Se gärna också

Orrefors - Beer Ölprovarglas Set 4 delar

Beer Ölprovarglas Set 4 delar från Orrefors, formgivet av Erika Lagerbielke.

Tillsammans med Orrefors Beer har Erika Lagerbielke skapat en serie glas där vart och ett är formgivet för att samspela med öl som lager, pilsner och IPA. Med nutidens breda palett av öltyper, smaknyanser och ursprung är det självklart att ölentusiaster vill titta närmare på hur själva glaset kan bidra till helhetsupplevelsen.

Beer Taster 16,7x8,5 cm rymmer 47 cl och har en rund form i klassisk ölprovningsstil. Ölglaset passar utmärkt för fylliga ölsorter. Glaset passar även väl till smakrika ölsorter som belgisk trappistöl, stout samt IPA.

Beer Lager 19,5x8,5 cm rymmer 60 cl och är ett tulpanformat ölglas som fångar in doft och lyfter fram smaker. Fyllig lager med tydlig maltighet kommer väl till sin rätt i det höga glaset som även lyfter fram frisk humlekaraktär.

Beer IPA 15x8,5 cm rymmer 47 cl och är ett ölglas som passar utmärkt för öl bryggt med stor mängd humle och malt som ger en tydlig beska, arom och fyllighet. Glaset fångar in doft och smak och låter speciellt den höga smakkoncentrationen i IPA komma fram på bästa sätt.

Beer Pils 21,6x6,8 cm rymmer 45 cl och är ett högt rakt ölglas som lyfter fram pilsnerns beska väl. En ljus pilsner med mycket humlekaraktär kommer väl till sin rätt i det höga glaset. Den raka formen är även lämplig för ale.

Serien lanserades 2014 och samtliga fyra glas finns i en Beer Tasting Kit special förpackning. En perfekt gåva inför till ölkonässören, studenten eller som housewarming present.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ölglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Julbelysning

Julbelysning från Watt & Veke

Se alla produkter
Diskställ

Diskställ från Yamazaki

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Design House Stockholm

Se alla produkter