Sidan innehåller annonslänkar

Edward Blom - Ölglas No: 6 Inget är så

Beställ Edward Blom - Ölglas No: 6 Inget är så på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Edward Blom - Ölglas No: 6 Inget är så inom kategorin Ölglas.

Produktinformation

Sätt guldkant på tillvaron med detta ölglas på fot signerat Edward Blom. Citatet på glas nummer 6 lyder "Inget är så meningslöst som en kolhydrat som inte är öl."The Edward Blom Collection består av ölglas, shotglas och whiskyglas med tänkvärda citat av den populäre gastronomen och kulturhistorikern.

Se gärna också

Bitz - Ölglas 38 cl 2-pack

Ölglas i vacker miljökristall från danska Bitz. Kupans form framhäver ölens smaker på bästa sätt och passar utmärkt både till vardags som till fest. Rymmer 38 cl och är förpackad i 2-pack i presentkartong. Fin gåva till den som nyligen flyttat hemifrån eller till den som vill förnya sin dukning. Kombinera gärna tillsammans med fler artiklar från Bitz glasserie.

Tillverkad av miljökristall som genom en patenterad process av den blyfria glasmassan får en extra hög transparens och hållbarhet. Produktionen sker enligt europeisk standard ISO / PAS IWA 8: 2009.

Glas bör diskas före första användning. Vid användning av diskmaskin är det optimalt att välja lågalkaliska diskmedel och tvätta på ett kort program vid låg temperatur. Dessutom måste det finnas salt i diskmaskinen, och när man diskar miljökristall kan man också med fördel tillsätta en halv deciliter vinäger vid låg temperatur.

Bitz glasserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till form, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ölglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elvispar

Elvispar från KitchenAid

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Gefle

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Höganäs Keramik

Se alla produkter
LED-lampor

LED-lampor från Philips

Se alla produkter