Sidan innehåller annonslänkar

Edward Blom - Ölglas No 7: Livet på en

Jämför produkt Edward Blom - Ölglas No 7: Livet på en online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Edward Blom - Ölglas No 7: Livet på en i kategorin Ölglas här hos oss.

Produktinformation

Ännu ett härligt ölglas ur The Edward Blom Collection. Som alltid med en guldkant och ett härligt citat från Edward Blom själv, citatet på glas nummer 7 lyder "Livet på en Pinne"The Edward Blom Collection består av ölglas, shotglas och whiskyglas med tänkvärda citat av den populäre gastronomen och kulturhistorikern.

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Ölglas 59 cl Klar

Ölglas från norska Magnor och serien Tokyo Wine.

Serien Tokyo Wine är formgiven av Simen Staalnacke och är en glasserie med strama och stilrena linjer, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik.Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ölglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sauteuser

Sauteuser från Culimat

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Design Letters

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Skeppshult

Se alla produkter
Elverktyg

Elverktyg från Bosch

Se alla produkter