Sidan innehåller annonslänkar

Rosendahl - Premium Ölglas 60 cl 2-pack

Beställ Rosendahl - Premium Ölglas 60 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Premium Ölglas 60 cl 2-pack inom kategorin Ölglas.

Produktinformation

Premium ölglas från Rosendahl, designat av Tom Nybroe. Glaset rymmer 60 cl och fungerar perfekt till både den iskalla pilsnern som till mer kraftiga ölsorter som kräver utrymme för att utveckla alla sina smaknyanser.

En personlig presentidé till ölkännaren eller på fars dag tillsammans med ett specialöl från det lokala bryggeriet. Säljs i 2-pack. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ölglas från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Modern House - Ritzenhoff Ölglas 39 cl 2-pack Tattoo

Ölglas från Modern House

Utforska allt inom Ölglas från Modern House.
Upp till 40% rabatt
Spiegelau - Taverna Ölglas 59 cl 2-pack

Ölglas från Spiegelau

Visa produkter inom Ölglas från Spiegelau.
Upp till 30% rabatt
Rosendahl - Grand Cru Ölglas 50 cl 2-pack

Ölglas från Rosendahl

Här har vi samlat Ölglas från Rosendahl.
Upp till 30% rabatt
Kosta Boda - Friendship Ölglas 50 cl Hearts

Ölglas från Kosta Boda

Visa produkter inom Ölglas från Kosta Boda.
Upp till 35% rabatt
Lyngby Glas - Juvel Ölglas 49 cl 4-pack

Ölglas från Lyngby Glas

Se vad Lyngby Glas har inom Ölglas.
Upp till 46% rabatt
Iittala - Essence Ölglas 48 cl 4-pack

Ölglas från Iittala

Se produkter inom Ölglas från Iittala.

Se gärna också

Bitz - Ölglas 38 cl 2-pack -25%

Ölglas i vacker miljökristall från danska Bitz. Kupans form framhäver ölens smaker på bästa sätt och passar utmärkt både till vardags som till fest. Rymmer 38 cl och är förpackad i 2-pack i presentkartong. Fin gåva till den som nyligen flyttat hemifrån eller till den som vill förnya sin dukning. Kombinera gärna tillsammans med fler artiklar från Bitz glasserie.

Tillverkad av miljökristall som genom en patenterad process av den blyfria glasmassan får en extra hög transparens och hållbarhet. Produktionen sker enligt europeisk standard ISO / PAS IWA 8: 2009.

Glas bör diskas före första användning. Vid användning av diskmaskin är det optimalt att välja lågalkaliska diskmedel och tvätta på ett kort program vid låg temperatur. Dessutom måste det finnas salt i diskmaskinen, och när man diskar miljökristall kan man också med fördel tillsätta en halv deciliter vinäger vid låg temperatur.

Bitz glasserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till form, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023