Zwiesel

Zwiesel - Beer Basic Craft Pilsner Ölglas 50 cl 4-pack

599 kr 449 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Ölglaset pilsner ur Beer Basic Craft serien från Zwiesel har fått sitt namn då det är ett perfekt glas att servera ljus pilsner ur. Den höga kupan som svänger ut en aning upptill och moussepunkten i botten gör att ölen får gott om plats för utveckling av smaker och skum. Tillverkat i kristall och tål diskmaskin. Säljes i 4-pack.

Beer Basic Craft serien är en samling ölglas som ser till att förvandla ölen till en perfekt smakupplevelse. Eleganta och tidlösa glas som med sin moussepunkt löser upp koldioxiden och garanterar en smakrik, skummig och vacker uppvisning av ölen.


Beställ Zwiesel - Beer Basic Craft Pilsner Ölglas 50 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwiesel - Beer Basic Craft Pilsner Ölglas 50 cl 4-pack inom kategorin Ölglas.

Läs mer...
Kategori: Ölglas
Artikelnummer: 138434
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kombinerad tvätttork

Kombinerad tvätttork från Samsung

Se alla produkter
Frontmatade tvättmaskiner

Frontmatade tvättmaskiner från Lg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.