Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L matt Vit

-25%

Jämför produkt Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L matt Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L matt Vit i kategorin Övrig inredning här hos oss.

Produktinformation

Stora snygga pedalhinken Baseboy från Wesco är inspirerad av 1950-talets design och är smal och hög till sitt utseende. Locket öppnas lätt med fotpedalen och när du tar undan foten stängs locket smidigt och ljudlöst med "soft-cose"-funktion - smart och hygieniskt.

Baseboy är gjord av pulverlackerad stålplåt av hög kvalitet och innerhinken är tillverkad av metall och lätt att rengöra. Pedalhinken är robust med sin breda bas, försedd med gummilist, vilket gör det står stabilt på plats.

Se gärna också

Umbra - Rolz Schackset 30x30 cm Svart/Vit

Portabelt schackset i trä med ett bräde som mäter 30x30x3 cm när det är utrullat från Umbra.

Ta med dig ditt schackbräde vart du än är på väg för en uppfriskande omgång av det klassiska spelet med både familj och nya vänner som du träffar på vägen. Schacksetet Rolz från kanadensiska Umbra är ett portabelt schackset som enkelt packas ihop när spelet är färdigt tack vare det ihoprullningsbara brädet och den praktiska spelpjäsförvaringen som sätts ihop och binds samman med den integrerade bärremmen – en bärbar lösning för schackmästaren helt enkelt! Schackbrädet är tillverkat i trä med pjäser i epoxyharts och bärordningen är helt gjord i veganskt imitationsläder. Brädet mäter 30x30x3 cm när det är utrullat.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Läs mer

Från kunskapsbanken

120

120 (CXX) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.