Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L Svart

-70%

Beställ Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L Svart inom kategorin Övrig inredning.

Produktinformation

Stora snygga pedalhinken Baseboy från Wesco är inspirerad av 1950-talets design och är smal och hög till sitt utseende. Locket öppnas lätt med fotpedalen och när du tar undan foten stängs locket smidigt och ljudlöst med "soft-cose"-funktion - smart och hygieniskt.

Baseboy är gjord av pulverlackerad stålplåt av hög kvalitet och innerhinken är tillverkad av metall och lätt att rengöra. Pedalhinken är robust med sin breda bas, försedd med gummilist, vilket gör det står stabilt på plats.

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Kortlek i Hållare

Kortlek i elegant hållare med läderband ur serien Sky från Georg Jensen. En kortlek går alltid hem och är ett av det mest mångsidiga spelet som finns, spela allt från poker till finns i sjön med familj och vänner. Detta fina kortlek blir ett exklusivt sällskap under resan eller ett stilfullt spel att plocka fram under spelkvällen hemma.

Serien Sky är formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sina designs skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Fodralet i rostfritt stål med blank yta rymmer en hel kortlek och läderbandet ser till att hålla korten på plats. Fodralet kan även graveras och ges bort som en fantastiskt fin och personlig gåva. Fodralet innehåller 52 spelkort och två jokrar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

120

120 (CXX) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.