Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Svart


Beställ Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Svart inom kategorin Övrig inredning.

Produktinformation

Elegant hållare för hushållspappret från tyska Wesco. Hållaren är stabil och tillverkad av stål och har en fin pulverbeläggning.

Passar även för lite tjockare hushållsrullar och även i badrummet till toalettrullarna. Kombinera gärna med Wescos pedalhink och brödbox i matchande färg. .

Se gärna också

Kreafunk - aGlow Högtalare Bluetooth Svart/Gun Metal

Bluetooth-högtalaren aGlow är en portabel musikspelare och dimbar lampa i ett! Ta med dig aGlow ut på balkongen, båten eller till stranden - högtalaren är vattentålig och du bär den smidigt i den snygga läderremmen. Designen tillåter dina favoritlåtar att spelas i 360 grader, och du kan ladda din telefon i högtalarens powerbank. Den inbyggda mikrofonen möjliggör hands free-samtal.

aGlow kan spela musik upp till 20 timmar och den dimbara LED-lampan lyser lika länge. USB- och Line in-kabel medföljer. Högtalaren och lampan drivs av ett inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri. Levereras i snygg träbox.

Tekniska specifikationer
- 2-i-ett funktion med dimbar LED-lampa och Bluetooth-högtalare
- Bluetooth och line-in
- Bluetooth räckvidd 10 m
- Inbyggd mikrofon för hands free-samtal
- Vattentålig, nivå IPX4, möjliggör att högtalaren kan användas utomhus
- Inbyggt laddningsbart litiumbatteri med kapacitet 4400 mA/h
- Laddningstid batteri 4-6 timmar
- Speltid Upp till 20 timmar (via Bluetooth) eller 20 timmar nattlampa
- Drivs av ett inbyggt litiumbatteri eller adapter (adapter ej inkluderad)
- USB- och line in-kablar medföljer

Läs mer

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.