Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Vit

-20%

Beställ Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Vit inom kategorin Övrig inredning.

Produktinformation

Elegant hållare för hushållspappret från tyska Wesco. Hållaren är stabil och tillverkad av stål och har en fin pulverbeläggning.

Passar även för lite tjockare hushållsrullar och även i badrummet till toalettrullarna. Kombinera gärna med Wescos pedalhink och brödbox i matchande färg. .

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Kortlek i Hållare

Kortlek i elegant hållare med läderband ur serien Sky från Georg Jensen. En kortlek går alltid hem och är ett av det mest mångsidiga spelet som finns, spela allt från poker till finns i sjön med familj och vänner. Detta fina kortlek blir ett exklusivt sällskap under resan eller ett stilfullt spel att plocka fram under spelkvällen hemma.

Serien Sky är formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sina designs skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Fodralet i rostfritt stål med blank yta rymmer en hel kortlek och läderbandet ser till att hålla korten på plats. Fodralet kan även graveras och ges bort som en fantastiskt fin och personlig gåva. Fodralet innehåller 52 spelkort och två jokrar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.