Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L blank Stål


Jämför produkt Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L blank Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L blank Stål i kategorin Övrig inredning här hos oss.

Produktinformation

Mini Master från Wesco, med en kapacitet på 6 liter, är ett perfekt alternativ när du bara behöver en liten pedalhink. När den öppnas åker de två rostfria skivorna åt varsitt håll och stängs nästintill ljudlöst med inbyggda dämpare, s.k.

"soft-cose"-funktion. Den generösa öppningen blir tillgänglig med hjälp av fotpedalen och när du tar undan foten försluts öppningen, smidigt och hygieniskt.

En gummilist runt basen gör att den står stadigt och stabilt. Mini Master är utrustad med en praktisk innerhink av plast, som gör det enkelt att hålla den ren.

Se gärna också

Umbra - Rolz Schackset 30x30 cm Svart/Vit

Portabelt schackset i trä med ett bräde som mäter 30x30x3 cm när det är utrullat från Umbra.

Ta med dig ditt schackbräde vart du än är på väg för en uppfriskande omgång av det klassiska spelet med både familj och nya vänner som du träffar på vägen. Schacksetet Rolz från kanadensiska Umbra är ett portabelt schackset som enkelt packas ihop när spelet är färdigt tack vare det ihoprullningsbara brädet och den praktiska spelpjäsförvaringen som sätts ihop och binds samman med den integrerade bärremmen – en bärbar lösning för schackmästaren helt enkelt! Schackbrädet är tillverkat i trä med pjäser i epoxyharts och bärordningen är helt gjord i veganskt imitationsläder. Brädet mäter 30x30x3 cm när det är utrullat.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.

116

116 (CXVI) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.