Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L matt Sand

-50%

Beställ Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L matt Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L matt Sand inom kategorin Övrig inredning.

Produktinformation

Mini Master från Wesco, med en kapacitet på 6 liter, är ett perfekt alternativ när du bara behöver en liten pedalhink. När den öppnas åker de två rostfria skivorna åt varsitt håll och stängs nästintill ljudlöst med inbyggda dämpare, s.k.

"soft-cose"-funktion. Den generösa öppningen blir tillgänglig med hjälp av fotpedalen och när du tar undan foten försluts öppningen, smidigt och hygieniskt.

En gummilist runt basen gör att den står stadigt och stabilt. Mini Master är utrustad med en praktisk innerhink av plast, som gör det enkelt att hålla den ren.Trots sin litenhet övertygar Mini Master storstilat!

Se gärna också

Rosendahl - Ro Birds Fågelbord på pinne

Detta fågelbord på pinne ur serien Birds från Rosendahl ser till att småfåglar och andra små djur får mat under vinterhalvåret. Placera denna i din trädgård och njut av en plats full av liv och kanske en och annan vacker fågelsång. Med fågelbordet hjälper du djuren under perioder som annars kan vara svåra, dessutom får du en chans att se olika fågelarter och kanske några ekorrar.

Fågelbordet är enkelt att fylla med mat, fyll från toppen och maten kommer föras nedåt till de andra skålarna. Ett hål har gjorts i botten av fågelbordet för att förhindra vattensamlingar och den är tålig mot frost. Den har fått en neutral färg för att den fint ska smälta in i naturen och utomhusmiljön.

Serien Birds består av flera olika sorter av matningsstationer för småfåglar som antingen kan hängas eller placeras i marken i din trädgård, i ett träd, vid ditt fönster eller andra ställen. Birds tillverkas i Danmark genom att samla in plast från danska hushåll och vidare återvinna plasten för att tillverka och producera dessa produkter.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.

116

116 (CXVI) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Sand

Sand är ett finkornigt granulärt material från bergarter som vanligen huvudsakligen består av kiseldioxid och silikater. Den tekniska definitionen av sand är ett material med en kornstorlek från 0,063 mm till 2,0 mm diameter. Om kornstorleken är större än 2 mm kallas materialet för grus och om den är mindre än 0,063 mm kallas materialet för silt. Sand förekommer naturligt på ställen där väder och vind haft lång tid på sig att nöta ner urberget. Sådana platser är exempelvis stränder och öknar. Genom frostsprängning och nötning har sand även bildats under istidernas avsmältningsperioder då stora ismassor och smältvattenströmmar skapade bland annat sand- och rullstensåsar. Sand ingår ofta som en beståndsdel i moränmark. Sandjordar ger god dränering men dåligt med näring till växter.