Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L matt Svart

-70%

Beställ Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L matt Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L matt Svart inom kategorin Övrig inredning.

Produktinformation

Mini Master från Wesco, med en kapacitet på 6 liter, är ett perfekt alternativ när du bara behöver en liten pedalhink. När den öppnas åker de två rostfria skivorna åt varsitt håll och stängs nästintill ljudlöst med inbyggda dämpare, s.k.

"soft-cose"-funktion. Den generösa öppningen blir tillgänglig med hjälp av fotpedalen och när du tar undan foten försluts öppningen, smidigt och hygieniskt.

En gummilist runt basen gör att den står stadigt och stabilt. Mini Master är utrustad med en praktisk innerhink av plast, som gör det enkelt att hålla den ren.Trots sin litenhet övertygar Mini Master storstilat!

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Tärningar 5 st

Ett elegant set med fem tärningar ur serien Sky från Georg Jensen som är perfekta att ta fram under den långa tågresan, semesterkvällen eller spelkvällen hemma. Tärningarna ligger i ett läckert fodral med läderband som snyggt förvarar tärningarna när de inte kommer till användning och säkert förflyttar de under resan.

Fodralet i rostfritt stål kan med fördel graveras för en fin personlig gåva till någon du vill göra extra glad eller till personen som redan har allt! Fodralet är tillverkat i blankpolerat rostfritt stål.

Serien Sky är formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sina designs skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.

116

116 (CXVI) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.