Wesco - Single Boy Pedalhink 13 L Vit

-30%

Beställ Wesco - Single Boy Pedalhink 13 L Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Single Boy Pedalhink 13 L Vit inom kategorin Övrig inredning.

Produktinformation

Snygga pedalhinken Single Boy från Wesco har en klassisk design och tar lite utrymme. Eftersom den är avlång i sin utformning tar den lite plats när man ställer den vid väggen.

Passar både i kök och badrum. Locket öppnas lätt med fotpedalen och när du tar undan foten stängs locket smidigt och ljudlöst med "soft-cose"-funktion - smart och hygieniskt.Denna rektangulära avfallsbehållare är utrustad med en urtagbar innerhink i plast vilken är lätt att rengöra, rymmer 13 liter.

Pedalhinkens dekorativa rundade hörn ger det ett elegant utseende samtidigt som den är stabil och robust. Försedd med en dekorativ svart list uppe vid locket och en nere vid golvet.Tillverkad av pulverlackerad stålplåt av hög kvalitet.Tillverkad i Tyskland. .

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Tärningar 5 st

Ett elegant set med fem tärningar ur serien Sky från Georg Jensen som är perfekta att ta fram under den långa tågresan, semesterkvällen eller spelkvällen hemma. Tärningarna ligger i ett läckert fodral med läderband som snyggt förvarar tärningarna när de inte kommer till användning och säkert förflyttar de under resan.

Fodralet i rostfritt stål kan med fördel graveras för en fin personlig gåva till någon du vill göra extra glad eller till personen som redan har allt! Fodralet är tillverkat i blankpolerat rostfritt stål.

Serien Sky är formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sina designs skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Single

Single är en bergstopp i Schweiz. Den ligger i distriktet Sion och kantonen Valais, i den sydvästra delen av landet, 70 km söder om huvudstaden Bern. Toppen på Single är 2 128 meter över havet.Terrängen runt Single är bergig åt nordväst, men åt sydost är den kuperad. Den högsta punkten i närheten är 2 586 meter över havet, 1,1 km nordost om Single. Närmaste större samhälle är Sion, 7,1 km söder om Single. I omgivningarna runt Single växer i huvudsak blandskog. Runt Single är det tätbefolkat, med 709 invånare per kvadratkilometer. Årsmedeltemperaturen i trakten är 7 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 20 °C, och den kallaste är januari, med −6 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 395 millimeter. Den regnigaste månaden är juli, med i genomsnitt 170 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 50 mm nederbörd.

113

113 (CXIII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.