Wesco - Wesco Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Röd

-25%

Beställ Wesco - Wesco Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Wesco Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Röd inom kategorin Övrig inredning.

Produktinformation

Elegant hållare för hushållspappret från tyska Wesco. Hållaren är stabil och tillverkad av stål och har en fin pulverbeläggning.

Passar även för lite tjockare hushållsrullar och även i badrummet till toalettrullarna. Kombinera gärna med Wescos pedalhink och brödbox i matchande färg. .

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Tärningar 5 st

Ett elegant set med fem tärningar ur serien Sky från Georg Jensen som är perfekta att ta fram under den långa tågresan, semesterkvällen eller spelkvällen hemma. Tärningarna ligger i ett läckert fodral med läderband som snyggt förvarar tärningarna när de inte kommer till användning och säkert förflyttar de under resan.

Fodralet i rostfritt stål kan med fördel graveras för en fin personlig gåva till någon du vill göra extra glad eller till personen som redan har allt! Fodralet är tillverkat i blankpolerat rostfritt stål.

Serien Sky är formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sina designs skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Brödrost

Brödrost är en elektrisk apparat som värmer upp bröd och skapar rostat bröd. Oftast används vitt bröd såsom formfranska till detta. Brödet får en lite mörkare yta som dessutom blir lite spröd efter att brödet är rostat. En brödrost har elektriska värmeelement bestående av glödande trådar som värmer upp brödet.