Rösle - Palett Med Hål Vinklad 26 cm

Jämför produkt Rösle - Palett Med Hål Vinklad 26 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rösle - Palett Med Hål Vinklad 26 cm i kategorin Övriga bakredskap här hos oss.

Produktinformation

Stekspade Perforerad 26 cm från Rösel med vinklat blad för enklare hantering. Det vinklade bladet förenklar arbetet med att lyfta maten ur pannor, formar och plåtar.

Stekspaden har en topp av silikon som möjliggör användandet även i kärl med beläggning. Tål temperaturer på upp till 260°C.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Vinklad Palett Bioplast -30%

Palett med vinklat blad och handtag i biobaserad plast, från Anders Petter och serien Backaryd. De biobaserade plasterna tillverkas av förnyelsebara resurser, som till exempel majs, socker

Med en palett kan du få till den där snygga slutfinishen på dina bakverk. Släta ut fyllningar och frostings på nolltid. Den kan också vara användbar till stekning eller servering.

Handtaget på denna palett är gjort av PE-plast bestående av 98% sockerrör som är glasfiberförstärkt, resten är färgpigment.Själva bladet är gjort av rostfritt stål.

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Detta bra val för miljön och vår framtid samtidigt som det ger glädje i matlagningen och är dekorativa.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023