Sidan innehåller annonslänkar
Ariete

Ariete 1593 Pasta

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt Ariete 1593 Pasta online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ariete 1593 Pasta i kategorin Övriga köksapparater här hos oss.

Kategori: Övriga köksapparater
Artikelnummer: 00C159300AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

1593

1593 (MDXCIII) var ett normalår som började en fredag i den gregorianska kalendern och ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Pasta

Pasta (ungefär deg, gröt) är samlingsnamnet på produkter som makaroner, spagetti och liknande. Pasta finns både som färsk och torkad samt med och utan ägg. I väst görs pasta vanligen på durumvetemjöl, medan i öst är det vetemjöl med lägre glutenhalt som används. Det finns även fullkornspasta i handeln. I glutenfri pasta ersätts vetet bland annat med bovete eller majsmjöl. Under 2000-talet finns över 600 pastasorter i världen.

Pot

Pot kan avse: Pol Pot, en kambodjansk kommunistisk politiker Cor Pot, en nederländsk fotbollstränare och en tidigare fotbollsspelare