Sidan innehåller annonslänkar

Crock-Pot 7,5L

Jämför produkt Crock-Pot 7,5L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Crock-Pot 7,5L i kategorin Övriga köksapparater här hos oss.

Produktinformation

Slowcooker Crock-Pot 7,5L Stö;rsta modellen slowcooker med timer ger en perfekt middag som rä;cker till flera upp till 8-10 portioner. Stö;rsta modellen slow cooker med timer ger en perfekt middag som rä;cker till flera.

Det gå;r faktiskt att spara tid på; att laga mat lå;ngsamt. Ladda grytan med ingredienser och kom hem må;nga timmar senare till en utsö;kt rä;tt.

Eftersom grytan tillagar maten på; lå;g vä;rme under lå;ng tid blir kö;ttet fantastiskt mö;rt. Det hä;r ä;r vå;r stö;rsta modell, fö;r dig med stor familj eller må;nga vä;nner som vill ä;ta middag tillsammans.

Med en kapacitet på; 7,5l lagar du mat som rä;cker till minst 8–10 personer. Innergrytan ä;r av keramik och locket ä;r av glas och har ett handtag i silikon, som du slipper brä;nna dig på;. .

Se gärna också

OBH Nordica Complete Seal Vacuum Sealer

<h2>Vakuumf&ouml;rpackare Complete Seal Vacuum Sealer OBH Nordica</h2> <p><strong></strong>Complete Seal Vacuum Sealer fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/obh-nordica">OBH Nordica</a> &auml;r en <a href="https://www.elon.se/koksapparater/ovriga-koksapparater?pim_produkttyphush_llsapparater=15892">vakuumf&ouml;rpackare</a> f&ouml;r dig som vill spara tid och pengar och samtidigt tycker det &auml;r viktigt att undvika matsvinn. Vakuumf&ouml;rpackade matvaror h&aring;ller upp till 5 g&aring;nger l&auml;ngre. De bibeh&aring;ller dessutom kvalitet, konsistens och n&auml;ringsv&auml;rde d&aring; r&aring;varan inte kommer i kontakt med syre. G&auml;ller alla livsmedel oavsett om de f&ouml;rvaras i kyl eller frys. Det g&ouml;r det m&ouml;jligt att storhandla och passa p&aring; att k&ouml;pa mycket p&aring; extrapris utan att beh&ouml;va tvingas sl&auml;nga mat. N&auml;r produkter har vakuumf&ouml;rpackats tar de mindre plats i kyl och frys.</p> <p><strong>Pulsfunktion</strong><br />Vakuumf&ouml;rpackaren har en pulsfunktion vilket g&ouml;r det m&ouml;jligt att vakuumf&ouml;rpacka k&auml;nsliga livsmedel som gr&ouml;nsaker och frukt utan att de mosas. Det g&ouml;r att du kan handla mycket n&auml;r det &auml;r s&auml;song och enkelt ta fram och njuta av sommarens smaker &auml;ven p&aring; vintern. Vakuumf&ouml;rpackningen h&aring;ller t&auml;tt s&aring; arom och smak inte f&ouml;rsvinner. Passar ocks&aring; v&auml;ldigt bra f&ouml;r hemmaodlare samt svamp och b&auml;rplockare som lugnt kan ta tillvara p&aring; allt fr&aring;n tr&auml;dg&aring;rden och skogen.</p> <p><strong>L&auml;tt att anv&auml;nda</strong><br />Ytterligare en f&ouml;rdel med vakuumf&ouml;rpackaren &auml;r att den &auml;r l&auml;tt att anv&auml;nda. Det &auml;r bara att s&auml;tta ig&aring;ng, fylla en vakuumf&ouml;rpackning fr&aring;n OBH Nordica med &ouml;nskat inneh&aring;ll och trycka p&aring; knappen. Maskinen tar bort allt syre och f&ouml;rsluter p&aring;sen ordentligt.</p> <p><strong>Startkit</strong><br />Du f&aring;r med ett startkit p&aring; 5 p&aring;sar och 1 rulle f&ouml;r att snabbt komma ig&aring;ng. P&aring;sarna g&aring;r &auml;ven att anv&auml;nda i mikrougn samt i Sous Vide.</p> <p><strong>Stilren</strong><br />Complete seal har en tidl&ouml;s design av rostfritt st&aring;l, vilket g&ouml;r att m&aring;nga l&aring;ter den st&aring; framme p&aring; k&ouml;ksb&auml;nken.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tändstickor

Tändstickor från Eldstickan

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Spiegelau

Se alla produkter
Ångstationer

Ångstationer från Electrolux

Se alla produkter
Belysning övrigt

Belysning övrigt från Watt & Veke

Se alla produkter