KitchenAid - KitchenAid Cordless Grönsakshackare Sladdlös Röd

Beställ KitchenAid - KitchenAid Cordless Grönsakshackare Sladdlös Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Cordless Grönsakshackare Sladdlös Röd inom kategorin Övriga köksredskap.

Produktinformation

Kraftfull sladdlös hackare i KitchenAid serien Cordless. Som med alla hushållsapparater från Kitchen Aid kombinerar denna lilla matberedare en elegant design och fantastiska funktioner.

Lägg till att hackaren är helt sladdlös så du kan hacka, blanda, röra om, krossa, vispa och mosa ingredienser överallt i köket. KitchenAid multihackare har även två hastigheter och en pulsfunktion som skapar ännu mera mångsidighet i din matlagning.

Du kan till exempel hacka lök, grönsaker och frukter, mosa och blanda frukter och till och med mala rått kött till färs. Allt med den perfekta hastigheten för ditt ändamål.

Du kan även enkelt tillsätta olja eller andra vätskor under användningen av KitchenAid minihackare för att tillverka goda dressingar och såser. Det löstagbara rostfria stålbladet som medföljer är konstruerad för att kunna hacka alla sorters ingredienser ordentligt.

Bladet kan likt övriga tillbehör rengöras i diskmaskin efter användning. Medföljer gör även en mixerskål tillverkad i BPA-fri plast med lock, hällpip och handtag som är perfekt att både förbereda i, servera ur och förvara mat i.

Arbetsskålen rymmer 1,18 liter och med påfyllnadsöppningen kan du lätt tillsätta vätska gradvis under användning för att skapa perfekt konsistens på hummus, salsasåser och lena grönsakssoppor. Dessutom levereras miniberedaren med ett smart visptillbehör som kan användas till att tillföra luft när du ska vispa grädde riktigt fluffig eller göra egen majonnäs.

Hackaren drivs av ett uppladdningsbart 12 V litiumjonbatteri som förutom att du slipper begränsas av en sladd ger optimal körtid och prestanda. Hushållsapparaten laddas till full batterikapacitet på ca två timmar men när du har bråttom och vill hacka lök eller vitlök till middagen så blir denna matberedare med hjälp av snabbladdning en lökhackare efter 10 minuters laddning.

I den sladdlösa serien Cordless från KitchenAid ingår även lika kraftfulla elvispar och stavmixer i matchande färger som även de säljs på Cervera separat. Laddaren som medföljer till köksapparaterna fungerar på alla produkter i hela serien och inte bara på denna hackare som ger dig full kraft kombinerat med total frihet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grytor

Grytor från Fiskars

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från SISTEMA

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Dekorationer

Dekorationer från Byon

Se alla produkter