Sidan innehåller annonslänkar

Rösle - Frityrsked Stål 39,5 cm

Beställ Rösle - Frityrsked Stål 39,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rösle - Frityrsked Stål 39,5 cm inom kategorin Övriga köksredskap.

Produktinformation

Men denna trådsked lyfter du smidigt upp både friterad och kokt mat. Det stora avståndet mellan trådarna gör att all överflödig vätska snabbt rinner av denna frityrsked. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Naturally Med - Redskaps-set -25%

Det här söta lilla redskapssetet från Naturally Med innehåller honungsdoppare, smörkniv och en liten sked i olivträ med vackra ådringar. Handgjorda med den där rustika looken skapar de lätt en mysig stämning vid frukostbordet eller bind ihop dem med ett vackert band för den perfekta gå-bortpresenten.

Smörkniv 19x3.5 cm
Honungs 15x2.3 cm
Sked 14x3 cm

Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.

I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023