Kosta Boda - SÅLD Kosta Boda Ishink m. Tång

Beställ Kosta Boda - SÅLD Kosta Boda Ishink m. Tång på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - SÅLD Kosta Boda Ishink m. Tång inom kategorin Övriga vin- och bartillbehör.

Produktinformation

Ishink med tång och handtag i rostfritt stål. Kosta Boda.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Table Top Stories - NYC Ishink Mönstrad med Tång

Elegant ishink med mönstrad utsida och tillhörande tång, från Table Top Stories och serien NYC. Denna graverade ishink i rostfritt stål ger ett lyxigt uttryck och kommer hjälpa dig hålla drinken kall under sommarens varma dagar. Även fin till nyårsfesten eller andra festliga tillfällen som kräver sin is. Tack vare locket och de dubbla väggarna ser den till att isen inte smälter lika snabbt. Det praktiska handtaget gör det smidigt att bära med sig och den tillhörande tången gör det enkelt att servera dina gäster med stil.

Table Top Stories har ett sortiment för varje stund, varje smak och varje berättelse. Table Top Stories har tagit fram många fina serier av serviser och kökstillbehör, exempelvis vackra serien Secrets med räfflade glas som doftar middagar och tillställningar från förr eller den mer klassiska serien Rumours med ett brett utbud för både vardag och fest. Table Top Stories omfamnar alla dessa tillfällen och för samman människor i livgivande möten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kannor

Kannor från Gefle

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Bitz

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Craft

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Kockums

Se alla produkter