Kosta Boda - SÅLD "Line" Ishink

Jämför produkt Kosta Boda - SÅLD "Line" Ishink online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - SÅLD "Line" Ishink i kategorin Övriga vin- och bartillbehör här hos oss.

Produktinformation

Ishink ur serien "Line" formgiven av Anna Ehrner för Kosta Boda. Den spunna tråden längs med glaset som läggs på för hand är ett signum för svenskt kvalitets hantverk.

BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Modern House - Moscow Mule Mugg 55 cl

Moscow Mule-mugg i kopparemaljerat rostfritt stål med en volym på 55 cl från norska Modern House.

Drick din egenblandade Moscow Mule på rätt sätt med denna eleganta mugg i rostfritt stål som har specialdesignats för att perfekt kunna servera den uppfriskande drinken och andra drinkar som gör sig bra i metallmuggar. Muggen har en vackert rund utformning och har emaljerats i koppar för att få till det klassiska utseendet som så många associerar med den ryskinspirerade drinken. Det viktigaste med en perfekt Moscow Mule är att den serveras så kallt som möjligt, och dessa smarta muggar hjälper till att kyla ned drinken för att sedan hålla den på precis rätt temperatur för optimal avnjutning i den takt som passar dig. Muggen har en volym på 55 cl och kan rengöras i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Aida

Se alla produkter
Stearinljus

Stearinljus från Hilke

Se alla produkter
Solcellsbelysning

Solcellsbelysning från Star Trading

Se alla produkter
Sauteuser och traktörpannor

Sauteuser och traktörpannor från de Buyer

Se alla produkter