Rosti - Mensura Decilitermått 100 ml Nordic Green

Beställ Rosti - Mensura Decilitermått 100 ml Nordic Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosti - Mensura Decilitermått 100 ml Nordic Green inom kategorin Övriga vin- och bartillbehör.

Produktinformation

Mensura decilitermått från Rosti Mepal är ett stilrent och lättanvänt mått som är perfekt för att mäta ut exakta mängder ingredienser, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för att skapa utsökta rätter. Handtaget ger ett bra och säkert grepp.

Tål maskindisk. Rosti Mepal tillverkar köksredskap i härliga färger och former och var en del av 60-talets popkultur.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

WMF - Baric Sommelier-set 3 delar -25%

Exklusivt sommelier-set från WMF, perfekt gå bort-present till vinälskaren! Setet kommer i ett träetui och innehåller en vinpropp, en korkskruv och en folieskärare. Vinproppen är tillverkad av rostfritt stål och silikon, och ser till att du kan försluta en öppnad flaska vin och förvara den i kylen så att vinet håller sig ännu längre. Korkskruven är framtagen att passa alla flasktyper och är tillverkad av det mycket tåliga helix-stålet. Med folieskäraren avlägsnar du enkelt folien från toppen av vinflaskan eller champagneflaskan. Fungerar på både plast- och metallfolie utan att kanterna blir ojämna.

WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023