Rosti - Mensura Måttkanna 1000 ml Klar

Jämför produkt Rosti - Mensura Måttkanna 1000 ml Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosti - Mensura Måttkanna 1000 ml Klar i kategorin Övriga vin- och bartillbehör här hos oss.

Produktinformation

Mensura mätkanna från Rosti Mepal är den perfekta måttkannan för att hålla koll på din matlagning. Denna måttkanna har en klassisk design som har testats genom tiderna och är tillverkad för att mäta upp till 1000 ml.

Med sin lätta vikt och ergonomiska handtag är den perfekt för att hålla koll på din matlagning. Kannan tål kokande vatten och har en tydlig markering på mitten som gör att det är lätt av läsa av en halv liter och är den perfekta lösningen för att få precisa mått och mängder i ditt kök.

Dessutom har kannan tydliga markeringar för ml, cups och fl oz samt för mjöl, ris och socker. Rosti Mepal tillverkar köksredskap i härliga färger och former och var en del av 60-talets popkultur.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Modern House - Mule Mugg 55 cl

Moscow Mule-mugg i kopparemaljerat rostfritt stål med en volym på 55 cl från norska Modern House.

Drick din egenblandade Moscow Mule på rätt sätt med denna eleganta mugg i rostfritt stål som har specialdesignats för att perfekt kunna servera den uppfriskande drinken och andra drinkar som gör sig bra i metallmuggar. Muggen har en vackert rund utformning och har emaljerats i koppar för att få till det klassiska utseendet som så många associerar med den ryskinspirerade drinken. Det viktigaste med en perfekt Moscow Mule är att den serveras så kallt som möjligt, och dessa smarta muggar hjälper till att kyla ned drinken för att sedan hålla den på precis rätt temperatur för optimal avnjutning i den takt som passar dig. Muggen har en volym på 55 cl och kan rengöras i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023