Rosti - Mensura Måttsked 15 ml Klar

Jämför produkt Rosti - Mensura Måttsked 15 ml Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosti - Mensura Måttsked 15 ml Klar i kategorin Övriga vin- och bartillbehör här hos oss.

Produktinformation

Mensura mätsked från Rosti Mepal som rymmer en matsked och är utformad för att underlätta mätning av olika ingredienser. Den har en skål med en märkning på 15 ml och en hållbar konstruktion som ger ett säkert och tillförlitligt grepp.

Skeden har även en tydlig markering på mitten som anger en tesked. Det långa handtaget gör det enkelt att nå ner i påsar och burkar och kan ställas på bordet utan att innehåller faller ur.

Tål maskindisk. Rosti Mepal tillverkar köksredskap i härliga färger och former och var en del av 60-talets popkultur.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Pebbly - Mätkanna 1 L Klar/Röd

Mätkanna från Pebbly - mycket användbar för att noggrant mäta mängden ingredienser du vill använda i dina tillberedningar.

Pebblys mätkanna har tydliga och färgade gradienter för enkel avläsning. Fyra typer av måttenheter listas: socker, mjöl och ris visas i gram, medan vätskor kan mätas i milliliter, centiliter, deciliter och liter. De fyra vätskemätningsenheterna gör det lättare att göra exakta mätningar och undvika komplicerade och tråkiga omvandlingstabeller.

Pebbly mätkanna är tillverkad i borosilikatglas, vilket ger den utmärkt värmebeständighet upp till 300 °C. Den kan användas i mikrovågsugnar och kylskåp. Du kan till exempel mäta hur mycket mjölk du vill ha, värma kannan i mikrovågsugnen och sedan fortsätta laga mat! Pipen på kannan gör att du enkelt kan hälla flytande eller fast mat från en behållare till en annan. Det ergonomiska handtaget ger också utmärkt grepp när du ska flytta den. Kannan har en avtagbar silikonbas, vilket garanterar enkel rengöring och god, stöttålig stabilitet.

Denna mätkanna från Pebbly har en röd silikonbas, med gradienter av olika färger för att göra dem lättare att läsa. En härlig färgklick till ditt kök. Silikonbasen kan enkelt avlägsnas för att rengöra behållarens undersida.

Handdisk rekommenderas.
Rymmer 1 liter.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. De vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023