Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Pastamaskin

-50%

Beställ Westmark - Pastamaskin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Pastamaskin inom kategorin Pastamaskiner.

Produktinformation

För pastaälskaren som vill göra egen pasta! Med denna pastamaskin från Westmark blir tillagningen enkel och rolig Blanda till en pastadeg, kavla den och för sedan in den i maskinen medan du vevar.

Ut kommer härliga pastaremsor, redo att kokas. Den glidsäkra basen garanterar en hög säkerhet vid användning.

För extra stabilitet går den även att tillfälligt skruva fast i bänkskivan med en fästanordning.Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare. .

Se gärna också

Modern House - Basis Pastamaskin 24x22 cm Svart/Blank

Basis pastamaskin från Modern House låter dig göra din egen pasta direkt i ditt eget kök. En maskin som ger dig flera möjligheter när det kommer till skapandet av hemmagjord pasta. Pastamaskinen är lätt att hantera och står stadigt på bänken tack vare vakuumfästet i botten. Välj mellan tre olika pastasorter, med denna kan du göra lasagneplattor, fettuccine och spaghetti. Tjockleken på pastadegen går även den att justera i 10 olika steg, från 0,5 mm till 3 mm. Låt kreativitet och experimentering ta över i köket och bjud på läckra pastarätter till nära och kära.

Tillverkad i stål och aluminium. Rengör din pastamaskin genom att torka av delarna med en torr trasa.

Läs mer