Cole & Mason - Marlow Precision+ Saltkvarn 18,5 cm Grå

Beställ Cole & Mason - Marlow Precision+ Saltkvarn 18,5 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cole & Mason - Marlow Precision+ Saltkvarn 18,5 cm Grå inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Marlow Precision är en elegant och minimalistisk saltkvarn från Cole & Mason. Tillverkad av bokträ med en härlig grå nyans som visar träkornets naturliga skönhet blir den garanterat en vacker inredningsdetalj i ditt hem.

De slitstarka egenskaperna hos kvarnens mekanism säkerställer att du alltid får en genomgående enastående prestanda. Saltmekanismen är gjord av diamantskarp keramik så att du alltid får en exakt och jämn slipning för varje varv du vrider om.

När du ska fylla på mera salt skruvar du enkelt av toppen på kvarnen. Marlow Precision finns även som pepparkvarn och med även denna vid sin sida blir intrycket så klart komplett.

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 14 cm Rostfri/Olivträ

Pepparkvarnen ur serien Augsburg från Zassenhaus ger ditt kök en stilren detalj och en otroligt hållbar kvarn som kan användas i många år framöver. Pepparkvarnen har ett malverk i härdad keramik vilket är ett av de hårdaste materialen som finns och ger dig en kvarn som nästan inte går att slita ut.

Kvarnens malverk är justerbart vilket ger dig möjlighet att välja och anpassa kornstorlek efter behov och önskemål. Vill du ha grovmalet eller finmalet salt? Det är upp till dig och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad position. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Rörstrand

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från PR Home

Se alla produkter
Glaskeramikhällar

Glaskeramikhällar från Gram

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Le Creuset

Se alla produkter