Sidan innehåller annonslänkar
Agu

Agu Wally Personvåg - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Smart Babyvåg Noggrann och snabb mätning av vikt och längd Perfekt för spädbarn och småbarn Övervakning av vikt och längd via App Drivs med 4st batterier AAA 1,5V, som medföljer Tara-funktion Den här enheten gör det enkelt och roligt att spela in barnets vikt- och längd-mätningar. Datalagring och analys är bekväm och enkel. Enheten styrs manuellt eller via den användarvänliga AGU-appen. Att övervaka barnets vikt och utveckling är en av föräldrarnas viktigaste uppgifter under barnets första utvecklingsmånader. Du måste vara 100% säker på att barnets matning är tillräcklig för korrekt tillväxt. Barnet ska vägas både före och efter varje amning. Genom att använda den användarvänliga AGU-appen lagras all data automatiskt och du kan kontrollera matningshistoriken och barnets utvecklingsregister från vilken tidsperiod som helst.


Jämför produkt Agu Wally Personvåg - Vit online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Agu Wally Personvåg - Vit i kategorin Personvågar här hos oss.

Kategori: Personvågar
Artikelnummer: BSS1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Personvåg

En personvåg är en våg avsedd att väga människor. De kan bland annat vara balansvågar eller trådtöjningsgivare. Man kan väga sig för att kontrollera resultatet av diet eller träning, eller barns tillväxt. En personvåg av den typ som brukar finnas i badrum kallas badrumsvåg.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.