Cilio - Como Picknickkorg 4 pers

Beställ Cilio - Como Picknickkorg 4 pers på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cilio - Como Picknickkorg 4 pers inom kategorin Picknickkorgar Kylväskor.

Produktinformation

Picknickkorgen Como från Cilio har en klassisk stil, tillverkad av mörkbrun pil med remmar av syntetiskt läder. Korgen är fodrad med ett rutigt tyg, har praktiska remmar du spänner fast bestick, tallrikar och glas med så var sak är på sin plats.

Como har ett stort kylfack, har ett rejält handtag och är avsedd för fyra personer. Så packa din korg, bjud med några vänner och ge dig ut - för mat smakar ju alltid lite godare i goda vänners sällskap utomhus.Innehåller 4 knivar, 4 gafflar, 4 skedar, 4 porslinstallrikar, 4 glas. .

Se gärna också

Cilio - Riva Picknickkorg 2 pers -25%

Riva picknickkorg från Cilio är den perfekta korgen när du vill ha en picknick med stil, tillverkad i flätad pil, rödrutigt foder och remmar av syntetiskt läder har den en klassisk, nästan romantisk stil. Riva har ett stort kylfack och avsedd för två personer. Så fyll korgen men massa godsaker och bjud med en vän på en mysig picknick.

Innehåller: 2 knivar, 2 gafflar, 2 skedar, 2 tallrikar, 2 glas.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Arabia

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Koziol

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Braun

Se alla produkter
Oklassificerat servering

Oklassificerat servering från Alessi

Se alla produkter