Cilio - Dolomiti Kylväska 12 L Grå

Beställ Cilio - Dolomiti Kylväska 12 L Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cilio - Dolomiti Kylväska 12 L Grå inom kategorin Picknickkorgar Kylväskor.

Produktinformation

Dolomiti 12 L från Cilio är den praktiska och stilrena kylväskan att ha med sig på standen, till pick-nicken eller om du ska handla en varm dag och behöver hålla maten kyld. Tillverkad i polyester och i en modell som när den inte används lätt kan stuvas undan är Dolomiti den perfekta kylväskan.

Med rejält handtag som kan justeras efter behov och med två innerfack. Dolomiti kylväska finns i två olika storlekar att välja mellan .

Se gärna också

Cilio - Dolimiti Kylväska 6 L Grå

Dolomiti 6 L från Cilio är den praktiska och stilrena kylväskan att ha med sig på standen, till pick-nicken eller om du ska handla en varm dag och behöver hålla maten kyld. Tillverkad i polyester och i en modell som när den inte används lätt kan stuvas undan är Dolomiti den perfekta kylväskan. Med rejält handtag som kan justeras efter behov och med två innerfack. Dolomiti kylväska finns i två olika storlekar att välja mellan

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Væghængt

Væghængt från Solamagic

Se alla produkter
Stekjärn

Stekjärn från Severin

Se alla produkter
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Miele

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Light My Fire

Se alla produkter