Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Beach Picknickfilt Röd Rutig

Jämför produkt Cilio - Beach Picknickfilt Röd Rutig online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Beach Picknickfilt Röd Rutig i kategorin Plädar här hos oss.

Produktinformation

Beach picknickfilt från Clilo med en vattenavvisande undersida som håller fukten borta och en härligt mjuk flanell på ovansidan. Filten har ett klassiskt rutmönster i antingen rött eller beige och är i en härlig storlek på hela två gånger två meter så alla får plast.

När filten är ihoprullad fästes den ihop med smidiga kardborrband och har ett praktiskt handtag för transport, filen är inte större än att du får plats med den i cykelkorgen eller på pakethållaren. Beach finns även i en mindre modell som heter Weekend. .

Se gärna också

Solstickan - Pläd Merinoull 130x170 cm Blå

Kryp upp i soffan och svep in dig i denna sköna, mjuka pläd från Solstickan. Tillverkad av 100 % merinoull från Nya Zeeland. I härliga färgkombinationer med vita fransar och det klassiska mönstret med solstickepojken, designat 1936 av Einar Nerman.
Låt filten bli en fin detalj för en ombonad och inbjudande hemmamiljö.

Pläden har certifieringen OEKO-TEX® vilket innebär att den är testad för skadliga ämnen och du kan känna dig helt trygg ha den nära huden.

- Mått 130x170 cm

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vägghängda köksfläktar

Vägghängda köksfläktar från Siemens

Se alla produkter
tork

tork från Lg

Se alla produkter
Gasspisar

Gasspisar från Smeg

Se alla produkter
Frys

Frys från Elvita

Se alla produkter