Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Beach Picknickfilt Tan Rutig

Beställ Cilio - Beach Picknickfilt Tan Rutig på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cilio - Beach Picknickfilt Tan Rutig inom kategorin Plädar.

Produktinformation

Beach picknickfilt från Clilo med en vattenavvisande undersida som håller fukten borta och en härligt mjuk flanell på ovansidan. Filten har ett klassiskt rutmönster i antingen rött eller beige och är i en härlig storlek på hela två gånger två meter så alla får plast.

När filten är ihoprullad fästes den ihop med smidiga kardborrband och har ett praktiskt handtag för transport, filen är inte större än att du får plats med den i cykelkorgen eller på pakethållaren. Beach finns även i en mindre modell som heter Weekend. .

Se gärna också

Solstickan - Pläd Merinoull 130x170 cm Ljusgrå -25%

Kryp upp i soffan och svep in dig i denna sköna, mjuka pläd från Solstickan. Tillverkad av 100 % merinoull från Nya Zeeland. I härliga färgkombinationer med vita fransar och det klassiska mönstret med solstickepojken, designat 1936 av Einar Nerman.
Låt filten bli en fin detalj för en ombonad och inbjudande hemmamiljö.

Pläden har certifieringen OEKO-TEX® vilket innebär att den är testad för skadliga ämnen och du kan känna dig helt trygg ha den nära huden.

- Mått 130x170 cm

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Russell hobbs

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Iittala

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör inomhusbelysning

Övrigt tillbehör inomhusbelysning från Texa

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Kitchenaid

Se alla produkter