Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Weekend Picknickfilt Röd Rutig

Jämför produkt Cilio - Weekend Picknickfilt Röd Rutig online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Weekend Picknickfilt Röd Rutig i kategorin Plädar här hos oss.

Produktinformation

Weekend picknickfilt från Clilo är tillverkad i slitstark polyester, den vattenavvisande undersidan håller fukten borta och filten har en härligt mjuk flanell i klassiskt rutmönster på ovansidan. Weekend finns i två färger, välj mellan varmt röd eller sofistikerat beige.När filten är ihoprullad fästes den ihop med smidiga kardborrband och har ett praktiskt handtag för transport, filen är inte större än att du får plats med den i cykelkorgen eller på pakethållaren.

Se gärna också

Solstickan - Pläd Merinoull 130x170 cm Blå

Kryp upp i soffan och svep in dig i denna sköna, mjuka pläd från Solstickan. Tillverkad av 100 % merinoull från Nya Zeeland. I härliga färgkombinationer med vita fransar och det klassiska mönstret med solstickepojken, designat 1936 av Einar Nerman.
Låt filten bli en fin detalj för en ombonad och inbjudande hemmamiljö.

Pläden har certifieringen OEKO-TEX® vilket innebär att den är testad för skadliga ämnen och du kan känna dig helt trygg ha den nära huden.

- Mått 130x170 cm

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Culimat

Se alla produkter
Torktumlare

Torktumlare från Elvita

Se alla produkter
Vägghängda köksfläktar

Vägghängda köksfläktar från Scandomestic

Se alla produkter
Fläktar

Fläktar från Nordic home culture

Se alla produkter