Sidan innehåller annonslänkar

Konstsmide Antibes rost

Jämför produkt Konstsmide Antibes rost online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Konstsmide Antibes rost i kategorin Portabla lampor här hos oss.

Produktinformation

Bordslampa Antibes rost Konstsmide Antibes frå;n Konstsmide ä;r en portabel lampa som ä;r speciellt utformad fö;r utomhusbruk. Den har en vit glaskupa och en snygg yta som ger den ett stilrent utseende.

Må;ngsidighet i ljusstyrka och fä;rgDet som verkligen sä;rskiljer Antibes frå;n andra utomhuslampor ä;r dess fö;rmå;ga att variera i ljusstyrka och fä;rg. Den ä;r RGB-dimbar, vilket ger må;nga mö;jligheter att justera ljuset efter behov.

Du kan vä;lja mellan olika fä;rgtemperaturer, inklusive 2700/ 3000 /4000k, och olika fä;rgval. Laddbart batteri gö;r den enkel att anvä;ndaAntibes ä;r praktisk och enkel att anvä;nda.

Den har ett laddbart batteri som laddas via USB och som ger dig frihet att stä;lla lampan precis dä;r du vill, utan att behö;va tä;nka på; sladd och vä;gguttag. Detta gö;r den perfekt fö;r terrassen, balkongen, trä;dgå;rden och andra utomhusmiljö;er.

Dessutom kan Antibes anvä;ndas lika fint inomhus, vilket gö;r den till en må;ngsidig och portabel bordslampa. Lä;ttplacerad och diskretAntibes har en elegant och kompakt design.

Den ä;r 19 cm hö;g och 13 cm i diameter, med en bas som ä;r 6 cm i diameter. Detta gö;r lampan lä;tt att placera på; ett trä;dgå;rdsbord eller bä;nk utan att ta upp fö;r mycket utrymme.

Matcha din stil och utemiljö;Antibes finns i flera fä;rger, inklusive vit och svart, så; att du kan vä;lja en fä;rg som passar din stil och som matchar din utemiljö;. Oavsett vilken fä;rg du vä;ljer, kommer Antibes att vara en dekorativ och må;ngsidig bordslampa som passar bå;de fö;r festliga tillfä;llen och fö;r att skapa en mer avslappnad atmosfä;r. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
Stektermometrar

Stektermometrar från ETI

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Sagaform

Se alla produkter
Stearinljus

Stearinljus från IHR

Se alla produkter